Novosti

Dinamika provođenja projekta E-impuls – Završetak razdoblja provedbe projekta

Dana 06.11.2018. je završilo razdoblje provedbe projekta „Proširenje kapaciteta za proizvodnju ručnog termovizijskog uređaja“ (KK.03.2.1.06.1893) nakon 12 mjeseci od početka, tj. 06.11.2017. U sklopu projekta su ostvarene sljedeće aktivnosti: 500 radnih sati djelatnika investirano u proširenje kapaciteta i proizvodnju alata Usvojena znanja za potrebe konstrukcije razrade i izrade tehničke dokumentacije proizvoda za proizvodnju u tehnologiji […]

Dinamika provođenja projekta E-impuls – Ugovorena usluga izrade alata za izradu pozicija

U sklopu projekta „Proširenje kapaciteta za proizvodnju ručnog termovizijskog uređaja“ (KK.03.2.1.06.1893) je ugovorena usluga za nabavu alata za izradu pozicija „Kućište baterijskog paketa“, „Poklopac baterijskog paketa“ te „Brave baterijskog paketa“. Alati su potrebni za serijsku proizvodnju dijela uređaja tehnologijom injekcijskog brizganja polimera (plastike).

Dinamika provođenja projekta E-impuls – Ugovorena usluga tehničko-tehnološke konzultacije (know-how)

U sklopu projekta „Proširenje kapaciteta za proizvodnju ručnog termovizijskog uređaja“ (KK.03.2.1.06.1893) je ugovorena usluga tehničko-tehnološke konzultacije (know-how) u sklopu projekta „Proširenje kapaciteta za proizvodnju ručnog termovizijskog uređaja“ (KK.03.2.1.06.1893). Riječ je o uslugama analize mogućnosti/izrade studije (tehničke izvedivosti i komercijalne prihvatljivosti) i korištenja tehnologije izrade dijelova tehnologijama dodavanja materijala („3D printanje“).

Dinamika provođenja projekta E-impuls – Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Dana 29.11. 2017. g. je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Proširenje kapaciteta za proizvodnju ručnog termovizijskog uređaja“ (KK.03.2.1.06.1893) Ugovor je potpisan od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije s jedne strane i AUDIO-VIDEO TREND-a d.o.o. s druge strane. Projekt je financiran iz Europskih […]

CT-DECT ATEX SLUŠALICE

Prije nego što se vozilo počne serijski proizvoditi, mora se provesti “kemijski test”. Odgovarajući testovi, međutim, zahtijevaju da se spemnici za gorivo automobila pune tijekom testa.

X