Proizvodi

DIGITALNA RADIO KOMUNIKACIJA

CeoTronics je do sada proizveo i isporučio više od 40000 komunikacijskih sustava za digitalne radio sustave širom svijeta! Policija, vojska, specijalne jedinice, vatrogasci i službe spašavanja kao i idustrija u zemljama poput Austrije, zemlje Beneluxsa, Hrvatske, Češke, Finske, Francuske, Rumunjske, Meksika, Norveške, Španjolske i Švicarske oslanjaju se na CeoTronics-ovu dodatnu opremu za digitalne radio stanice.

Opis

CeoTronics je do sada proizveo i isporučio više od 40000 komunikacijskih sustava za digitalne radio sustave širom svijeta! Policija, vojska, specijalne jedinice, vatrogasci i službe spašavanja kao i idustrija u zemljama poput Austrije, zemlje Beneluxsa, Hrvatske, Češke, Finske, Francuske, Rumunjske, Meksika, Norveške, Španjolske i Švicarske oslanjaju se na CeoTronics-ovu dodatnu opremu za digitalne radio stanice. Državne službe i organizacije sa sigurosnim zadacima će naći dosta dobrih razloga da se oslone na CeoTronics. Već 25 godina, CeoTronics opskrbljuje Njemačku policiju i vatrogasce komunikacijskom dodatnom opremom. CeoTronics-ov razvoj i proizvodnja proizvoda odvija se u Njemačkoj(Hessen i Sachsen-Anhalt). Ona je jedina kompanija u svojoj branši poslovanja, koja daje 3 godine garancije za gotovo sve proizvode i certificiran je sa ISO 9001:2000 i ATEX Regulacijom 94/9.
CeoTronics je također registrirani NATO dobavljač, k tome i službeno potvrđen od NATO-a. Niti jedan drugi proizvođač u ovom specijalnom uskom području nema tako širok i dubok raspon proizvoda i bogatog radnog iskustva u rješavanju zahtjeva zahaljujući radu i iskustvu 12 injženjera u Njemačkoj. Također niti jedan drugi proizvođač ne može se tako profesionalno posvetiti većoj količini i istovremeno poklanjaju pažnje individualnim riješenjima za svaki proizvod unutar iste narudžbe kao CeoTronics.
X